• За всички проблеми свързани с продуктите, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ДА ИЗПРАТИТЕ съобщение  по имейл (contact@vzemituk.com) с кратко описание и видео от продукта. 
  • Важно: За да имаме все по-добро обслужване, няма да говорим за проблемите по телефона, само по имейл с описание на проблема и видео.
  • Продукти, които са били върнати по собствено решение, няма да бъдат приемани.
  • Поръчаната стока, може да бъде отказана или заменена само в следните случаи:
    1. Ако доставената стока не съответства на поръчаната от клиента.
    2. Купувачът има право да направи рекламация в срок до 48 часа от получаването на стоката, ако същата има скрит дефект който не може да бъде установен при получаването.
    3. Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 14 дни от получаването и при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена, не трябва да се отваря опаковка на продукта, да не се използва продуктът, което е опоменато в чл. 55 от ЗЗП.
    4. Ако не е спазен срока, обявен за доставка.
    5. Когато има несъответствие между поръчана и доставена стока. В такъв случей стоката се подменя в срок до 48 часа след заявката на клиента.
    6. Във всички случаи описани във член 51, 54 и 55 от ЗЗП и член 4 от ЗЕТ.
    7. Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние както при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или използване, с одрасквания, със следи от удари (механични/ електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.
    8. Необходимо е да върнете продуктите в оригиналната опаковка, придружена от непокътнатите етикети и всички документи, с които е доставен продукта.
    9. В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщате продукта, трябва да върнете и подаръка.
    10. В случай, че сте закупили повече от един еднакви продукти и желаете да върнете два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.
    11. Времето за отговор на Службата за оплаквания е 4-7 работни дни
    12. Ако жалбата от Службата за оплаквания бъде приета, връщането и възстановяване на суми става по следния начин:
    • продуктът се връща първо по Speedy
    • след връщане на продукта, парите се връщат в рамките на 2-4 работни дни изключително по банкова сметка
    13. За избягване на всякакво съмнение, за да се уважи правото на отказ, необходимо е, наред с останалите законови изисквания за правото на отказ, да са налице кумулативно и следните изисквания:
    • върху стоката не трябва да има каквито и да били следи от употребата й по предназначение;
    • стоката трябва да бъде в търговски вид, който позволява стоката да бъде предложена за повторна продажба без да се налага предлагането й на по-ниска цена в сравнение с първоначалната й продажба;
    • когато е приложимо, потребителят е длъжен да върне с продукта в оригиналната, изцяло запазена опаковка;
        15. Всички продукти са без гаранция, освен ако не е посочено друго за конкретен продукт. Продуктите са с много промоционални цени и ние не поемаме отговорност за тяхната дълготрайност. С уважение, vzemituk.com.